Geile amateur nattesophie (23)

Acties

Informatie

nattesophie (23)

Bericht van nattesophie

Heb jij zin in een leuk gesprek met oprechte interesse, en een lekker extra'tje...? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Een mooie jonge moeder die op zoek is naar jou!

Informatie over nattesophie

Naam: nattesophie
Leeftijd: 23
Woonplaats: Eindhoven
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: gekleurd
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag broodjes carpaccio en drink graag Groene ijsthee, wijn, capucinno. Mijn hobbie(s): shoppen en netflixen. Mijn favoriete muziek is De hits van nu. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Niet op een bepaald type, de klik moet er zijn. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Cowgirl, of doggy en mijn favoriete plekje(s) zijn de douche, keuken, slaapkamer. Bij mannen val ik op hun De onderkant blijft interresant. Piercings: ja. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: Zorgzaam, lief, gevoel voor humor, passievol. Mijn Sterrenbeeld is leeuw. Mooi aan mezelf: Lippen, ogen, haren, billen. Mijn levensdoel is: een goede moeder zijn voor mijn kind. Mijn levensmotto is: Cest la vie. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is 75D. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou