Geile amateur natteerica (27)

Acties

Informatie

natteerica (27)

Bericht van natteerica

Ik hou van nieuwe ervaringen en ik ben erg nieuwsgierig naar seks. Ik hou van fantasieën en een leuke tijd samen hebben. Ik hou van wilde seks en om gedomineerd te worden door een goede heer. Ik ben erg sociaal en aanhankelijk en ik sta open voor alles. x

Informatie over natteerica

Naam: natteerica
Leeftijd: 27
Woonplaats: Rotterdam
Ik spreek: NL
Lichaamsbouw: mager
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: arabisch

Mijn interesses

Ik eet graag rijst, bonen, varkensvlees en drink graag beer. Mijn hobbie(s): makeup. Mijn favoriete muziek is salsa, merengue, bachata, rock and roll. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op alles. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is 69, doggy, caw girl en mijn favoriete plekje(s) zijn sofa. Bij mannen val ik op hun penis, benen, sterke armen. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een arabisch uiterlijk. Mijn Karakter: mijn persoonlijkheid is streng, maar zorgzaam, aardig, vriendelijk en sensueel. Mijn Sterrenbeeld is ram. Mooi aan mezelf: sexy, aanhankelijk, speels. Mijn levensdoel is: om financieel onafhankelijk te zijn. Mijn levensmotto is: mezelf. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is pooh, pee. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou